1. Põrgusse asjaolud – ma loon ise võimalusi
Ükskõik kust alustada, alati on võimalus parandada oma rahalist seisu.

2. Eesmärk ei tähenda alati, et see saavutatakse, pigem on see miski, kuhu tahetakse jõuda.

Sageli võib finantseesmärkide seadmine tunduda reaalsusest nii kaugel, et võib tunduda lausa jabur. Seadke eesmärk ja siis hakake lähemale nihkuma. Aastaeesmärgi alusel looge kuueesmärk, siis nädalaeesmärk ja lõpuks päevaeesmärk. Näiteks, kui eesmärgiks on miljoni euro teenimine, võiks hakatuseks proovida lühiajalisemat eesmärki nagu 25 000 euro säästmine.

3. Jääge alati endaks, väljendage oma arvamusi, uskuge endasse. Ärge püüdke leida kedagi edukat ja siis teda jäljendada.

Kellegi mõjuks klooniks muutumine võib viia probleemidesse. Paljud elavad piirkondades, mis käib neile rahaliselt üle jõu. Ärge elage üle võimete, sest te muutute kellekski, kes te ei ole.

4. Surematuks saamise esimene eesmärk on elada elu, mis oleks väärt mäletamist.

Nautige elu. Vahest tuleb elada säästlikult, kuid peab ka tundma aega, kui tuleb elu nautida. Nagunii ei saa te võtta kõike endaga.

5. Ma ei karda meest, kes harjutab korra 10 000 lööki, kuid ma kardan meest, kes harjutab ühte lööki 10 000 korda.

Rahaline sõltumatus ja edu ei ole kinni miljoni dollari ideedes, vaid miljoni dollarilises elluviimises. Näiteks – kui eesmärk on luua mitu sissetulekuvoogu, siis keskendu ja püüa saada kõigepealt meistriks ühes. Siis vali järgmine „löök“. Säästes ja oma rahaasju juhtides ei pea püüdma kõiki tehinguid ja lõpetama tulemata üheski meistriks.

6. Kohandu kasulikuga, lükka kasutu tagasi ja lisa mis on sulle omane.
Sageli satuvad inimesed üks strateegia sobib kõigile või kiiresti rikkaks saamise investeerimisskeemi lõksu. See, mis muudab su rahaliselt edukaks on sulle omane. Selleks tuleb kohandada plaani oma vajaduste ja eesmärkidega. Pikaajaliste eesmärkidega endale sobiva riskitasemega investeerimisstrateegia on võti rahaliselt sõltumatuks saamiseks.

7. Kui mõtled liiga kaua mingile asjale, ei jõua sa kunagi midagi teha.
Et jõuda rahaliselt järgmisele tasemele, ei saa istuda pöidlad peos. Sa pead hakkama tegutsema. Bruce Lee saavutas edu kordumatu tööeetikaga.

Eraisiku rahaasjade maailmas on on viivitamine kõige suurem rahalise puudujäägi põhjus. Nagu legend ütles – ära kuluta aega mõtlemisele kuidas saada rikkaks, hakka tegutsema, et viia unistused ellu.