Siiski rakendab Tamming õige ja sobiva inimese värbamisel ootustest kõrgemat palka. Üldiselt peab ta töötaja hoidmiseks ja väärtustamiseks kinni kahest põhimõttest: et tema ettevõttes on palk 20-30% sektori keskmisest kõrgem ning igaüks, kes teenib ettevõttele kasumit, saab sellest 8-10% endale.

Tamming suhtub ettevõttesse kui inimesse. See tähendab, et kõik selle osad peavad tegema koostööd. Samas on oluline spetsialiseerumine, sest kõike tehes ei tehta kokkuvõttes midagi. Piltlikult teeb looduses vaid üherakuline amööb kõike - seedimisest mõtlemiseni. Lisaks on oluline, et hierarhia on selgelt paigas. See on eriti oluline kriitilistes olukordades, kus tuleb teha kiireid ja järske otsuseid.

Motiveerimisel kasutab Tamming erinevaid meetodeid. Näiteks osaluse jagamine nende juhtidega, kellega on juba 15 aastat koos töötatud. Praegu on Tavidil kolm osanikku. Teiseks peab Tamming ideaalseks, et palk oleks otseses sõltuvuses kasumist. Tõsi, praegu on Tavidis fikseeritud palk, mille tõus on seotud keskmise palgatõusuga. Tema sõnul vähendab süsteemi lihtsus kõrvalteemasid ning saab keskenduda tööle.

Preemiate puhul kehtib Tammingul põhimõte, et töötaja ei tohi kunagi teada saada, millal ta preemiat saab, sest vastasel juhul on tegu palgalisaga. „Jõulude ajal ei ole me kunagi preemiat maksnud. Vahest 5.jaanuaril, kui meil selline tunne tekib," tõi Tamming näite. Muid soodustusi juhtidele ei rakendata, küll aga reatöötajatele pakutakse spordiklubi külastust ja aeg-ajal massaaži. Lisaks koolitusi, kuid tingimusel, et töötaja maksab ühe viiendiku ise.

Tööjõu voolavus on Tammingu sõnul Tavidis väike ja reeglina lahkutakse suhete pärast. „Palga pärast ei lähe keegi ära," ütles Tamming. Tema sõnul on ta sunnitud olnud laskma mõni töötaja lahti. Ta tõi ereda näitena esile juhid, kes on Tavidi ettevõtted välismaal püsti pannud, kuid pole suutnud neid seejärel juhtida.