Vanaema käest saadud kohvilaud, raamatud, mõni ammu-ammu kingituseks saadud potilill või viis, kuidas mööblit paigutatakse — see kõik teeb kodust kodu.

Kui tundub, et oma kodule oleks mõnd iseloomulikku detaili juurde tarvis, siis ei ole tingimata vaja kõiki seinu üle värvida või kogu mööblit välja vahetada. Vahel piisab värskema ilme loomiseks ka mõne väikse detaili muutmisest.

1. Blackgizmo lambid
Foto: Jaanus Volga

Blacgizmo põrandalamp on valmistatud kasevineerist ning kuna see koosneb kuuest osast, mis on omavahel reguleeritavate poltidega ühendatud, saab selle vastavalt oma maitsele paljudeks erinevateks lampideks muuta. Blackgizmo lambid leiad SIIT.

2. Talken Design
Foto: Rasmus Jurkatam

Disainer Jana Jõgi valmistatud ümmargused riiulid on käsitsi valmistatud kasevineerist, naturaalsest taimparknahast ning riiulite jalad on männipuust. Ebatraditsioonilise vormiga riiul sobib nii puuhalgude, ajakirjade kui ka näiteks pleedide hoidmiseks.
Ümmargused riiulid on müügil SIIN.

3. Monika Järgi kuumaalused
Foto: Juta Kübarsepp

Ka Monika Järg on oma kuumaaluste puhul kasutanud materjalina kasevineeri ning need on viimistletud loodussõbraliku puuvaha või kookosvärviga. Kuumaalused on lisaks oma põhifunktsioonile kasutatavad nii serveerimisalusena kui ka lauadekoratsioonina ning need on saadaval mitmes erinevas värvitoonis SIIN.

4. MIURIO diivanipadjad ja tumbad
Foto: Rita Assor

Rita Assori originaaldisaini järgi valminud diivanipadjad ja tumbad on valminud käsitööna ning on saadaval mitmes värvitoonis SIIN.

5. Re Vinyl seinakellad
Foto: Pavel Sidorenko

Pavel Sidorenko annab oma seinakellade loomisel uue elu vanadele vinüülplaatidele, vähendades nõnda kasutuskõlbliku materjali äraviskamist ning uue materjali tarbetut kulutamist. Palju eri kujundusega kellasid on saadaval SIIN.

6. Stencilit seinašabloonid
Foto: Merili Sulg

Disainer Merili Sulg algatusel on valminud šabloonid, mis on mõeldud inimestele, kes armastavad „teeme ise“ projekte. Valikus on erinevaid mustreid, mida erinevate värvidega kombineerides muutub iga kodu omanäoliseks! Hea valiku Stencilit seinašabloone leiad SIIT.