Müügitabeli TOP 20 hulgas moodustasid jaanuaris füüsilist ning vaimset tervist ja tulevikuennustusi puudutavad raamatud poole, teatas Apollo.

Horoskoopidest oli populaarseim Edda Pauksoni "Astroloogiline abimees 2012", mis jõudis apollo müügiedetabelis neljandale kohale. Pauksoni raamatule järgnes tabelis kohe Sig Lonegreni "Pendliraamat".

Samuti kuuluvad edetabelisse mitmed põnevusromaanid, teiste seas ka Stig Larsoni "Lohetätoveeringuga tüdruk", mille leiab müügitabeli kümnendalt kohalt ning Robert van Guliki "Mõrv Kantonis", mida müüdi kuuenda koha vääriliselt.

Raamatute müügiedetabeli tippu kroonib aga jätkuvalt Vahur Kersna elulooraamat "7x7", millest jõudis jaanuaris müügile täiendatud kordustrükk.

Filmidest oli jätkuvalt populaarseim "Lotte ja kuukivi saladus" DVD, millele järgnesid filmide müügiedetabelis ETV "Tujurikkuja" DVD ning põnevusfilm "Sherlock Holmes". Mängude kategoorias olid jaanuaris populaarseimad kaardimängud nimega "Saboteur" ning "Saboteur 2".

Samuti osteti palju erinevaid versioone mängust "Alias" – kokku kuulus sellenimelisi mänge mängude müügi TOP 20 hulka tervelt neli.