Arkaadia Kapitalile kuuluv Arkaadia Halduse AS ühendas endaga suvel ostetud Uus Maa Kinnisvarahalduse ja FKSM Halduse osaühingu. Ettevõtete müüjad leppisid ostjaga kokku, et hoiavad tehingute hinna saladuses, samas lisas kumbki Arkaadia aastakäibesse seitse miljonit krooni.

“Plaan on kliendibaasi veelgi suurendada,” kommenteeris Arkaadia Halduse juhatuse liige Alo Rauk ettevõtte kavasid. “Väikesi tegijaid on endiselt palju ja ei saa välistada, et veelgi mõne ettevõtte ostame, kui tuleb soodne pakkunine.” Esialgu keskendub Arkaadia korteriühistute püüdmisele.

Uus Maa Kinnisvaragrupi üks omanikke Ville Jehe ütles, et ei näinud haldusteenuses nii palju sünergiat, kui seda oli vahendamises ja hindamises. Seetõttu otsustas Jehe koos firma teise omaniku Urmas Lauriga haldusteenuse strateegilise partneri hoolde usaldada.

Kuna koostöö Arkaadia Haldusega sujus, kahe eri brändi hoidmine polnud otstarbekas ning Arkaadia huvi Uus Maa Kinnisvarahalduse ostmise vastu süvenes, ettevõte müüdigi, selgitas Jehe.