„Jäätisesõpradele on saabunud järjekordne kinnitus Balbiino jäätiste kõrgest kvaliteedist, kuna BRC sertifikaadi saamiseks peab vastama Euroopa rangeimatele kvaliteedinõudmistele. Toiduainetööstuses on stabiilselt kõrge kvaliteet võtmetähtsusega, kuna kõik soovivad süüa ja müüa garanteeritult puhast toitu,“ ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

BRC sertifikaat hõlmab Balbiino jäätise ja toidujää tootmist ning jahutatud ja külmutatud toodete hulgikaubandust ja ladustamist. Sertifikaadi olemasolu kindlustab nii müüjale kui ka tarbijale ostetud kauba stabiilse kvaliteedi. AS Balbiino omab BRC sertifikaati alates 2006. aastast, vahendas toiduliit.

Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

AS Balbiino turustab oma koduturul Balti riikides selliste nimekate külmutatud toiduaineid pakkuvate ettevõtete toodangut nagu: Farm Frites, Fritar, Bonduelle, Marjamaa talu, Dicogel, Vetrija, Saare Fishexport, Korv-Görans kebab, Wilbo jt. Lisaks kuuluvad Balbiinole Culinare, Härmavilja ja Marine kaubamärgid.