Tänavu esimese üheksa kuuga teenis Baltika 46,3 miljonit krooni puhaskasumit. Mullu oli ettevõtte esimese üheksa kuu kasum 5,4 miljonit krooni. Käive kasvas aastaga 428,9 miljonilt 490,6 miljoni kroonini. Aasta lõpuks on plaanitud kätte saada vähemalt 640 miljoni kroonine käive.

Ettevõtte juht ja osanik Meelis Milder ütles, et sellised tulemused tekitavad loomulikult hea tunde ja on meeskonna meelsusele mõnusalt mõjunud. “Mitte isegi sellepärast, et keegi meid tampis ja nüüd arvab ehk teistmoodi. On hea tunne, et plaan, mille ette võtsime, on saavutatud.”

Millal miljardilise käibeni jõutakse, planeeritud ei ole. “Mitte hiljem kui kolme aasta pärast,” ennustas Milder. “Edasine areng on mahtude kasvatamine, selles mõttes pole ka miljard kaugel. Turud annavad selleks võimalusi.”

Praegu mõeldakse Baltikas järgmise kolme aasta plaanile ja otsitakse värskeid ideid. Avalikkuse ette tullakse uue aasta hakul. Siiski on edasi minna lihtsam, kuna brändid on paigas ja juhtimine efektiivne, selgitas Milder. “Tahame uut kvaliteeti. Ilmselt lähevad brändid suuremaks.”