Küttegraanulite ehk pelletite hind on viimastel aastatel püsinud üsna ühesugune, siiski erinevad hinnad müüjate kaupa. Näiteks Pelletipood pakub graanuleid hinnaga 2950 krooni tonn, Küttekeskuses maksab 1005 kilone alus graanuleid 3230 krooni ja Westbalt Impexis 3000 krooni tonn.

Keskmise suurusega majapidamise peale kulub ühes kuus 800 kilo graanuleid. Selleks, et hind oleks soodsam, ostavad mitmed Delfiga kõnelenud majaomanikud naabritega koos, sest suurema koguse pealt annab müüja hinnast alla.

Puitbriketi tonn maksab Küttekeskuses 2200 krooni ja 2000. aastast briketti tootvas frimas Briketipoisid maksab 960 kilone alus 2250 krooni. Westbaltist öeldi, et brikett on üsna ebapopulaarne ja seepärast seda neil alaliselt hinnakirjas pole.

Ebapopulaarsuse väitega ei olda kuidagi nõus aga Kopli Küttelaos, kust öeldi Delfile, et briketti ostetakse küll ja kuna küttepuude hind teeb kiiret tõusu, võib sellele järgneda ka puitbrikett, sest ühte saab asendada väga kergesti teisega.

„Mis aga puutub turbabriketti, siis selle tootjad väga palju turgu ei jälgi ning oma hindu suurt ei muuda,“ lisati Küttelaost.

Praegu maksab Kopli Küttelaos Tootsi turbabriketi 950 kilone alus 2250 krooni. Ümara ja kandilise puitbriketi hind kõigub olenevalt kvaliteedist 2400-2600 kroonise tonnihinna vahel.