Rimi kliendikaart

Rimi kliendikaardiga on võimalik koguda igalt ostult 1% Rimi rahana, millega saab järgmiste ostude eest tasuda. „Lisaks saab kliendikaardiga 10% sünnipäevasoodustust teatud ostudelt ning reeglina on parimad pakkumised kaupluses just kliendikaardi omanikele,“ ütles Rimi esindaja Katrin Bats Delfi Majandusele.

Lisaks on Rimi Batsi sõnul panustanud kõige lojaalsematele klientidele. „Oleme juba mõnda aega edastanud enam kui poolesajale tuhandele parimale kliendile personaalseid pakkumisi, mis kehtivad vaid neile. Lisaks oleme iga kord pakkunud neile ka märkimisväärse soodustusega lisaväärtust - olgu selleks siis näiteks Rimi ajakiri Toit & Trend või võimalus külastada head kontserti või etendust,“ sõnas Bats.

Möödunud kuul võeti Rimi kaart kasutusele ka Säästumarketi kauplustes. „Nüüd saab Sinu Rimi kliendikaardiga raha koguda ning seda kasutada nii Rimis kui Säästumarketis. Hea meel on tõdeda, et huvi kaardi soetamise vastu oli Säästumarketi klientide hulgas väga suur,“ ütles Bats.

Rimi kliendikaardi omanikke on kokku üle 400 000.

Kaardi eelised:

* Kasutamiseks Rimi kauplustes ja Säästumarketis.
* Eripakkumised ainult Sinu Rimi kaardi omanikele.
* Iga kord saab ühe protsendi ostusummast Sinu Rimi kaardile rahana tagasi (ostusumma peab olema vähemalt pool eurot).
* Kuni 99 protsenti ostusummast saab tasuda kasutades kogunenud Sinu Rimi raha.
* Sinu Rimi kliendiprogrammi süsteemi kasutamise võimalus, kus saab:
jälgida oma ostuajalugu,
 - näha Sinu Rimi raha saldot,
 - ühineda Rimi grupiks.
 - saada ja näha Sinu Rimi püsikliendipakkumisi.
 - 10% soodustus kõikidelt jookidelt, kookidelt-tortidelt ning kõikidele "Rimi kokkade" valmistoitudele Sinu sünnipäeval ning sellele eelnevatel päevadel.

Rimi kleindikaardi saab 1 euro eest.

Kaubamaja Partnerkaart

Tallinna Kaubamaja kontsernil on ühine püsikliendikaart. „Partnerkaart, mis on Eesti lojaalsusprogrammide veteran on olnud turul 10 aastat ja selle eelkäijaks oli Kaubamaja kliendikaart, millega alustati juba 1996. aastal,“ ütles Kaubamaja esindaja Anne-Liis Ostov Delfi Majandusele.

Partnerkaardil on tänase seisuga Ostova sõnul 508 000 aktiivset kasutajat. „Lisaks on Partnerikaardil ka krediitkaarti variant - LHV Partner Krediitkaart on rahvusvaheline krediitkaart, mis töötati välja koostöös Eestimaise LHV Pangaga,“ sõnas Ostov.

Partnerkaardiga saab:

* Saab kasutada Kaubamaja, Selveri, ABC Kinga ja SHU jalatsipoodides, Nero aksessuaaripoodides ning I.L.U. Ilukauplustes.
Kaubamajas ning ABC Kinga, Nero ja I.L.U. kauplustes annab Partnerkaart püsikliendile kõikidelt kaupadelt soodustust. SHU jalatsipoodides ning kõikides Selverites saab kaardiga kasutada spetsiaalseid Partnerkaardi eripakkumisi. Lisaks pakuvad Partnerkaardiga soodustusi paljud Partnerkaardi koostööpartnerid.

Kaubamajas on püsikliendile Partnerkaardiga
* kõik ostud 5% soodsamad
* sünnipäeval ning sellele eelneval ja järgneval viiel päeval kõik ostud (v.a Partnerkaardi pakkumised ja Kaubamaja Toidumaailmas tubakatooted) 10% soodsamad
* (neile püsiklientidele, kes Kaubamaja viimase poole aasta jooksul aktiivselt külastanud on) neli korda aastas tasuta kliendiajakirja Hooaeg
* parimad hooaja pakkumised soodsa erihinnaga

* Alates 10. maist lisandus Partnerkaardi senistele allahindlustele ostuboonus, mida saab koguda ja kasutada kõigis Kaubamaja Grupi jaekauplustes – Selveris, Kaubamajas, kauplustes I.L.U., ABC King, Shu ja Nero.

* Lisaks olemasolevatele soodustustele teenid Partnerkaardi omanikuna nüüd iga kulutatud euro eest 1 punkti ostuboonust.

* LHV Partner Krediitkaardiga makstes kogud ostuboonust topelt. Kogunenud punkte saad kasutada ostude eest tasumisel Kaubamajas, Selveris, kauplustes I.L.U., ABC King, Shu ja Nero. 1 punkt võrdub ostude eest tasumisel 1 eurosendiga.

Partnerkaart maksab 5 eurot, pereliikmele 2 eurot.

Maxima AITÄH kaart

Aitäh kaarti on Maxima esindaja Erkki Erilaidu sõnul müüdud kolme aasta ja 3 kuuga üle poole miljoni. „Tasuta me pole seda kampaaniakorras jaganud ja tänu sellele on selle aktiivsete kasutajate
osakaal väga kõrge. Kes on juba nõus kaarti ostma, need seda ka aktiivselt kasutavad,“ ütles Erilaid. Enam kui 70% kõikidest ostudest tehakse Erilaidu sõnul koos Aitäh kaardiga. Krediitkaarti Maxim a hetkel pakkuma hakata ei plaani.

MAXIMA Aitäh kaardiga saad:

* Igalt ostult 1% Maxima raha Sinu Aitäh kaardile (1 Maxima raha võrdub 1 euro), millega saad tasuda kuni 30% ostusummast.
* Iganädalasi sooduspakkumisi ning allahindlusi.
* Eripakkumisi koostööpartnerite juures.
* Maxima rahaga saab maksta ainult siis kui arvel on rohkem kui 1 Maxima raha.
* Maxima raha on võimalik koguda vaid Eestis asuvatest Maxima kauplustes.
* Maxima Aitäh programmis saavad osaleda vaid aktiveeritud kaartidega kliendid.

 Maxima kaart maksab üks euro.

ETK Säästukaart

ETK-l on kaks püsikliendikaarti - Säästukaart ja Säästukaart Pluss. Mõlemad kaardid kehtivad kõikides ETK Grupi kauplustes.

Sääästukaart Pluss maksekaart on pankadest sõltumatu maksekaardi lahendusega, mis töötab kõigis ETK Grupi kauplustes nii maksmisel kui ka sularaha väljavõtuks.
„Säästukaart Plussiga on alati hulk tooteid meie enda maksekaardiga ostude eest tasumisel eriti soodad - lisaks saab Säästukaart Plussiga maksmisel klient oma teenitud boonuspunktidele 10% täiendavaid boonuspunkte,“ ütles ETK juhatuse esimees Piret Paulus.

Säästukaart Plussi saab vormistada nii deebet- kui krediitkaardina.
Kaart Väljastatakse tasuta, sellel on kuutasu 0,75 eurot, intressivaba makseaeg on kuni ostujärgse kuu 5. Päevani- aastaintress on 19,9%.

Boonusporgramm on ETK erinevalt konkurentidest ülesse ehitatud astmeliselt, mis tähendab, et mida rohkem klient kaupluseid külastab, seda rohkem saab ta osa kliendiedudest ning säästab tulevikus ostudelt.

„Lisaks püsikliendisoodustustele, mida meil on kaardiomanikele pidevalt üle 300-le tootele on boonusprogrammist tulenev täiendav soodustus sõltuvuses kliendi ostutasemest,“ ütles Paulus.

Kui klient jõuab esimesele ostutasemele (kuised ostud üle 80 euro), siis on boonusrahana kogutud alla 1%.

Teisele ostutasemele lisanduvad juba täiendavad boonuspunktid, ning kliendi boonusrahana koguneb ligi 1,3% ning kolmandale tasemele jõudes juba ligi 1,5 %.

„Lisaks on meil kauplustes niiöelda punktitooted, mille ostmisel kogub klient veelgi täiendavat boonust, mida saab tulevikus ostudeks kasutada,“ sõnas Paulus.

Säästukaardiga saab:

* Säästukaardiga saab 1 euro eest 5 punkti boonust
* Säästukaart Plussiga makstes saab 1 euro eest 5,5 punkti boonust
* Eripakkumised Säästukaardi partnerite juures
* Pakkumised Säästukaardi partnerite juures
* Boonuspunktidega saab tasuda ETK kauplustes ostu eest

Säästukaart maksab 3 eurot, pereliikmele 1,5 eurot.

Vaata, millised eeltoodud kaardid välja näevad: