Espaki 17 kauplust asuvad üle Eesti, sealhulgas ka suurematest linnadest väljaspool nagu Muhu saarel või Vastseliinas. Praegu on käsil Tallinnas Veerenni tänava kaupluse laiendustööd. „Klientide ja partnerite rohkus on parim kompliment,“ rõõmustab ettevõtte üks omanikest ja juhatuse esimees Arvi Liivik.

Arvi Liivik, kuidas Teie ettevõte „Eduka Eesti Ettevõtte“ märgist kasutab?
Oleme eksponeerinud krediidireitingu sertifikaati kaupluses seinal, spetsiaalselt esile tõstnud me seda ei ole.

Millist kasu tunnete, et olete saanud?
Peamine kasu, mida see märgis meie arvates annab, on usaldus meie ettevõtte vastu. See on oluline just uute tarnelepingute sõlmimise algusjärgus, näidates ja kinnitades meie kui ettevõtte maksevõimekust ja usaldusväärsust. Kahtlemata vaatavad meie uued võimalikud parterid seda ning langetavad otsuse, kas meiega tasub ärisuhteid sõlmida.

Millist tagasisidet olete oma partneritelt saanud?
Kahtlemata jääb selline märgis silma ja seda märkavad paljud, nii meie partnerid kui ka kliendid. Meil on hea meel, et siiani ei ole pidanud keegi pettuma ja me oleme tõestanud, et meie näol on tegemist kindla, eduka ja maksejõulise partneriga.

Peamiselt kajastub tagasiside just meie rohkete klientide ja partnerite näol, kes soovivad meiega ärisuhteid luua ning meie klientideks saada. See on parim kompliment.

Millised on teie sektori peamised riskikohad, mille pärast maksehäired võivad tekkida?
Maksehäired võivad tekkida suhetest vastutustundetute klientidega sh. reklamatsioonidest nende vastu.

Mille põhjal Te ise potentsiaalsete koostööpartnerite usaldusväärsust hindate?
Uute koostööpartnerite puhul hindame väga arukat majanduslikku toimetamist ja sellest tulenevat edukust.

Kas panete ise tähele, kui koostööpartneritele või mõnele muule ettevõttele on see tunnistus antud?
Kindlasti jääb selline märgis silma ja suurendab usaldust uute potentsiaalsete partnerite ja klientide vastu. Sertifikaat on hea indikaator ja kui see on olemas, siis jälgime seda ka oma klientide puhul, kes meie krediidikliendiks soovivad saada.

Jaga
Kommentaarid