„Ühiskaardile müüb piletitooteid United Tickets, kes on oma kodulehel avaldanud juhised, kuidas piletit osta,“ selgitas Elektriraudtee müügi- ja kommunikatsioonijuht Norbert Kaareste. Esialgu müüakse Tallinna ühiskaardile ainult Elektriraudtee päevapileteid ning 30-päeva kaarte.

„Pileti soetamise järel tuleb rongis olles Tallinna Ühiskaart esitada meie klienditeenindajale, kes kontrollib kaardil oleva sõiduõiguse olemasolu,“ sõnas Kaareste.

Kaareste sõnul pakub Tallinna linn ka ühispiletit, mis kehtib nii linna ühistranspordis kui ka elektrirongides. „Pilet kannab nime „Elektriraudtee ja Tallinna ühispilet“ ning nüüdsest saab seda lisaks ID-kaardile soetada ka Tallinna Ühiskaardile,“ selgitas Kaareste. Pileti soetamise juhised on samuti avaldatud United Tickets kodulehel aadressil www.pilet.ee ning rongide tamburites.

Elektriraudtee AS teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila, Tallinn-Riisipere, Tallinn-Paldiski, Tallinn-Klooga-rand ja Tallinn-Pääsküla elektrirongiliinidel. Elektriraudtee AS on 100% riigi omanduses olev ettevõte