Kuna operaatoril on võimalik pakkuda kehtestatud määrusest soodsamaid tingimusi, säilitab EMT oma lepingulistele klientidele tasuta vastuvõetava kõne Lätis LMT ja Leedus Omniteli võrgus ning pakub Soomes Sonera võrgus iga vastuvõetava kõne esimest minutit tasuta, teatas mobiilioperaator.

Nii väljahelistatud kui ka vastuvõetud kõned hinnastatakse 1-sekundilise täpsusega. Väljahelistatud kõnede minimaalseks maksumuseks on 30 sekundi maksumus. Muud teenused on neis riikides tasustatud vastavalt EMT üldisele rändluse hinnakirjale.

EEA riigid on Austria, Belgia, Bulgaaria, Gibraltar, Hispaania, Holland, Iirimaa, Island, Itaalia, Kreeka, Küpros, Leedu, Liechtenstein, Luxembourg, Läti, Malta, Monaco, Norra, Poola, Portugal, Prantsusmaa, Rootsi, Rumeenia, Saksamaa, San Marino, Slovakkia, Sloveenia, Soome, Suurbritannia, Taani, Tšehhi, Ungari, Vatikan, Prantsuse Guajaana, Martiguesi, Guadeloupe ja Reunioni saar ning Kanaari, Assoori ja Madeira saared. Teistes riikides toimub teenuste tasustamine vastavalt EMT üldisele rändluse hinnakirjale.