Istusin eile kella 17.50 ajal Balti jaamas trolli peale. Troll sai sõita napp paarsada meetrit, kui kesklinna poolt tulnud trollibuss nr 1 (nr 275, liinil alates 1986), mis sõitis meie trolli ees, ootamatult liinidesse takerdus ja pidama jäi.

Pisike vilunud trollijuht pani oma kollase vesti selga ja tormas välja vaatama, milles on probleem. Trollijuht küll sakutas ja sikutas, kuid lootusetult, sest üks sarv keeldus liinidelt alla tulema. Seejärel jooksis juht oma kabiini, avas uksed ja palus inimestel masinat eest lükata, et ehk tuleb sarv lahti.

Väändunud sarvedega troll 1

Kümmekond inimest tormaski trolli eest lükkama, trollijuht ise jälgis sündmusi trolli tagant otsast. Pärast mõningast lükkamist tõi trollijuht kuuldavale karjatuse, trollibussi sarv oli mängleva kergusega väändunud keskelt ümaraks.

Väändunud sarvedega troll 2

Meie trollijuht tormas seejärel oma kolleegile appi, kuid ei suutnud nad sarve enam otseks väänata. Appi tuli ka üks möödakäija, kuid ka tema rammust jäi väheseks. Kohati jäi arusaamatuks, kas sarve üritatakse ikka sirgeks väänata või tahetakse seda lõpulikult pooleks murda.

Väändunud sarvedega troll 4

Paljudel sõitjatele pakkus vaatepilt nalja, sest kogu see lükkamine ja väänamine oli väga absurdne, samas pani see situatsioon mõtlema, kas me ikkagi vajame tasuta ühistransporti või oleks pigem vaja panustada trollipargi uuendamisele.