“Eesti toiduainete turul on hetkel ruumi küll, peab ainult piisavalt nutikasolema,” märkis Luha OÜ AV juhatuse esimees Aigar Pindmaa.

“Näpsi puhul võime kindlalt öelda, et turg ootas meie tulekut – müük kasvab hüppeliselt iga nädal. Ühest küljest on konkurents tihe, kuid teisest küljest on valik piiratud ja uuendusmeelsust vähe. Luha, millele ka ettevõtte nimi kaudselt viitab, keskendub tervisliku toidu pakkumisele. Meie jaoks ei ole väheoluline asjaolu, et saame pakkuda inimestele kodukoha lähedal tööd. Täna stardime 14 töötajaga, kuid tahame siit edasi väga kiiresti kasvada,” lisas Pindmaa.

OÜ Luha AV tegevjuht Peep Rahuoja märkis, et Luha tahab kaasata parimad jõud, et ettevõte start oleks kiire ja heatasemeline.

“Plaanid on suured, samuti ootusärevus,” märkis Peep Rahuoja.

“Majanduslangus on korrastanud kõiki ärisektoreid, sealhulgas toiduainetetööstust. Usume, et meie toodete jaoks on turul koht olemas. Samal ajal kavandame ka uutesse valdkondadesse laienemist. Majanduskasvu algfaas võimaldab järjekindla töö korral haarata turuosa ka seal, kus varem tundus kõik paigas olevat. Kindlasti on meie märksõnadeks tervislikkus, kuid ka mõistlik hind,” lisas tegevjuht.

“Koostöö Luhaga on minu jaoks uus, kuid huvi- ja innustuspakkuv valdkond,” selgitas OÜ Luha AV meeskonnas turundusalal kaasa lööv Kristina Šmigun-Vähi.

“Kuna olen alles otsimas oma uut rolli peale tipp-spordi lõpetamist, on mul erakordselt hea meel, et Luha pakkus mulle võimalust oma oskusi ja teadmisi arendada. Kõige enam usun, et Eesti toiduainetetööstus peab muutuma tervislikumaks ja tarbijasõbralikumaks. Ühtlasi tahan innustada oma kodukoha, Lõuna-Eesti ettevõtteid mõtlema suurelt. Siin ühtivad meie nägemused Aigar Pindmaa ja Peep Rahuojaga täielikult,” mainis Šmigun-Vähi.