Menetluse käigus on selgunud, et müügiks väljastatud ja ettevõtte valmistoodangulaos ladustatud kaubamärgi Saare Hõbe kalatoodete täitekogused on paljudel juhtudel oluliselt väiksemad pakendile märgitud kogusest. Rikkumisi on tuvastatud ka kinnispakkide täitekoguse kontrollimise nõuete täitmises.

Ösel Fish-i tootmiskompleksis läbi viidud kontrolli tulemusel on TJA tuvastanud, et ettevõttel puudub kinnispakkide täitekoguse kontrollimise kord ja tulemused, koguste kontrollimiseks ei kasutata nõuetekohaselt taadeldud kaale ning enamus juhtudel olid kontrolli läbinud kaubamärgi Saare Hõbe kalatoodete kogused pakendile märgitust oluliselt väiksemad.

Puuduste kõrvaldamiseks on TJA teinud firmale rida ettekirjutusi. Ettevõtet kohustati koheselt probleemist teavitama oma toodete edasimüüjaid ning tagasi võtma kõik väljastatud nõuetele mittevastavad kalatooted. Samuti kohustati ettevõtet koostama ja kehtestama kinnispakkide täitekoguse kontrollimise korda, registreerima kontrolli tulemusi ning kasutama taadeldud mõõtevahendeid.