Elektri börsihind on püsinud eelmise aasta tasemel ning hoolimata ajutistest hinnatippudest on börsihinnaga lepingu sõlminud tarbijad võidus olnud. Tarbijate jaoks, kes siiani poe müüjat valinud, kehtib üldteenuse raames börsihind koos sinna lisanduva müügimarginaaliga, mis reeglina ületab lepingulise elektrimüüja marginaali üle kolme korra ja on tõusutrendis. Samuti rakendus hinnatõus enamusele tarbijatele, kes olid sõlminud pooleaastased lepingud ning kellele jõudis kätte lepingu pikendamise aeg.
 
Elektimüügi AS ei ole hindasid tõsnud ning pakub jätkuvalt soodsalt erinevaid valikuid elektrilepingu sõlmimiseks. Kõige pouplaarsem valik on senini olnud börsihinnal põhinevad lahendused, millele lisaks Elektimüügi AS pakub hinnarikside maandamiseks võimalust börsihinda kindlustada või võimalust tasuda elektriarveid ühtlasete kuumaksetena. Loomulikult on pakkumises olemas ka täisturvalisi  valikuid hindavale kliendile sobivad fikseeritud hindadega lahendused.
 
Järgmiseks kalendrikuuks saab elektrilepinguid sõlmida kuni 21 päeva ennem kalendrikuu algust, kuid kui on olemas kehtiv leping müüjaga, siis tuleb see lõpetada vähemalt 30 päeva ennem uue müügilepingu algust.
 
Elekter.ee veebikeskkonnas on võimalik oma prognoositavat elektrikulu mugavalt hinnata ja leida endale sobivaim lahendus. Kes veebiga väga sina peale ei ole võib helistada numbril 640 8088, et abi saada lepingu sõlmimisel. Elektimüügi AS aitab võimalusel ka  vormistada müüjavahetust, et protsess oleks tarbijale võimalikult mugav.

Jaga
Kommentaarid