Aadressilt www.uponorkodu.ee leiad korraga ammendava vastuse kõigile neljale küsimusele. Uus praegusele ning tulevasele koduomanikule loodud vee-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemide teabeportaal annab hea ülevaate tänapäevastest kvaliteetsetest torulahendustest. Asjatundlikke artikleid lugedes saad ammutada värskeid ehitusideid, võimalik on kalkuleerida esialgset põrandaküttesüsteemi hinda, portaali kaudu saab uurida ka infot edasimüüjate kohta ja saata mugavalt ehituspäringuid neile paigaldajatele, kes oma tööd oskavad.

Säästlik küte

Uus portaal annab näiteks väga hea põrandaküttelahenduste ülevaate. Selle info toel võib iga huviline endale kerge vaevaga selgeks teha, milline süsteem just tema koju sobib. Põhjamaal, kus energia hind üha kasvab ja külm — vähemasti tänavu — ka kevadel viimse võimaluseni paigal püsib, on ökonoomse ning targa küttesüsteemi leidmine lausa eluliselt oluline.
Praktika on näidanud, et muude võrdsete parameetrite puhul annab põrandaküte aastas 10–15% energiasäästu. Seepärast ongi teabeportaalis erilist tähelepanu pööratud põrandaküttele. Lugeja saab muu hulgas ülevaate kütet juhtiva automaatika võimalustest ja võib uurida, millised on selle küttelahenduse kasuks rääkivad argumendid.
Lehel olev kalkulaator aitab koduomanikul köetavate ruumide pinna alusel välja arvutada ka põrandaküttesüsteemi ligikaudse hinna.

Täielik teave torusüsteemide kohta
Küttelahenduste teabe kõrval leidub portaalis palju kasulikku infot ka tervislike ning optimaalsete vee- ja kanalisatsioonitorustike, radooni imitorude, ventilatsioonilahenduste jms kohta. Näiteks saab lehelt ilma keerulise insenerijututa teada, miks uudne veetorustiku ringsüsteem on tervisele parem kui traditsiooniline kolmiksüsteem. Samuti antakse nõu, kuidas käidelda suvilas heitvett, ja räägitakse, miks tuleks eelistada antistaatilise sisepinnaga ventilatsioonitorusid.

Käsil oleva ehitusteemaga tutvumine on koduomanikule vajalik isegi juhul, kui ta usaldab süsteemi paigaldamise täielikult professionaalide hoolde. Sest parimat saab inimene tahta üksnes juhul, kui ta on kõigist headest võimalustest teadlik.

Paigaldajast oleneb palju

On üldteada tõde, et kvaliteetsest tootest või süsteemist üksi ei piisa. Moodsa torulahenduse turvaline paigaldus ja häälestamine nõuab teadmisi ning oskusi, mida igal ehitajal ei ole. Seepärast on ülimalt oluline eelvalik koduomaniku eest tehtud: portaali päringukeskkonnas kuvatakse üksnes Uponori koolitatud ja soovitatud ehitusettevõtete andmeid.

Neilt hoolikalt valitud ehitusfirmadelt on võimalik küsida süsteemi paigaldamise hinda. Päringut koostades saad kirjeldada oma maja või korteri ruume ja lisada ka projekti. Sa ei pea paigaldajaid ise otsima ja neilt ükshaaval pakkumisi võtma: portaalis võid päringu kiiresti ja mugavalt läkitada ühe klahvivajutusega kas oma maakonna ehitajatele või koguni kõigile Eesti usaldusväärsetele paigaldajatele.

Päringu saanud ettevõtted postitavad Sulle oma pakkumised. Neid omavahel võrreldes leiad sobivaima ehitaja ja võid temaga siis edasises töös juba ise kokku leppida.

Tule ehitusmessile ja saad nii mainitud portaaliga kui ka kõigi Uponori lahendustega tutvuda! Asume D hallis.

Kas teadsid, et

  • looduslikult kõrge radiatsioonitaseme korral tuleks pere tervise kaitsmiseks kasutada radooni imitorustikku?
  • põrandaküte pärsib tolmulestade paljunemist?

Loe radoonitõrje, põrandakütte, ventilatsiooni, veetorustike jms kohta uuest veebiportaalist.

Enne ehitajatele hinnapäringu saatmist tuleb ennast lehe www.uponorkodu.ee kasutajaks registreerida. See toiming võtab aega kõigest paar minutit, kuid tagab suurepärase võimaluse leida parim paigaldaja.

Uponor Facebookis.

Jaga
Kommentaarid