Telesaate tegijad testisid kuute Londoni kiirtoidu kohta ja saatsid sealsetest toitudest võetud lihaproovid laborisse, et teha kindlaks, kas toidukohad valetavad klientidele või mitte, kirjutas Daily Mail.

Näiteks leiti ühest loomaliha kastmest hoopis kanaliha ning lihaburger ei sisaldanud labori sõnul üldse liha, vaid südant ja verd.

Kõige enam aga ehmatas telesaate tegijaid lambakarri.

„Just siis, kui me arvasime, et enam hullemaks minna ei saa, tuli tagasi labori vastus lambakarri osas. See sisaldas liha, kuid see liha polnud ei lamba, sea, kana, looma, hobuse ega isegi kitse oma,“ sõnas dokumentaali eestvedaja.

See avastus on tõstatanud aga tarbijate ja dokumentaali tegijate seas palju küsimusi teemal, et mis liha siis kiirtoidus õigepoolest on? Labor ei suutnud seda kindlaks teha.

Hobuselihaskandaal on muutnud britide ostlemisharjumusi ning paljud tarbijad ei usalda enam skandaali segatud poode nagu Tesco ja Asda ning söögikohti Burger King ja Birds Eyes to Findus. Uus tundmatu-liha skandaal võib anda aga tugeva löögi anda Aasia kiirtoiduärile Londonis.