Kas kasutatud riiete pood, mis seostub tarbijale pigem odava hinnaga on tegelikkuses ka tõesti nii odav, kui arvata võib?

Selgus, et pigem müüakse Humanas sama hinnatasemega riideid, kui tavapoes, vahel ka kallimaid. Sama arvasid ka lugejad.

Toome teieni valiku lugejate kommentaare.

"Tõesti piinlik, uuskasutuskeskuses samamoodi – hinnad täiesti laes. Uskumatu, milline ahnus, kõik tuleb tasuta kätte ja siis koorida sellist hinda on ikka masendav. Häbi!"

***

"Minia rääkis, et ta on lõpetanud Humanast ostmise. Stockmanni allahindlus teeb sama välja."

***

"Humana on euro tulekuga kasvatanud hinnad lakke ja kindel on see, et see kasum läheb vaid nende endi kohalike bosside taskusse, mitte lisaks Aafrikasse ja kuhu veel nad seda raha koguvad.

Jube ahnus, mis seal on välja löönud. Kuigi elan kandis, kus on neli Humana poodi päris lähedal, ei käi ma enam nendes."

***

"Minu arvestuse kohaselt on Humana hinnasiltidel samad numbrid, mis krooni ajal, ainult rahaühikuks on euro nüüd. Keskmine asi maksab seal 16.90."

***

"Tahtsin endale kindlas toonis salli. Kristiines olid sallid 6 eurot, aga lootsin, et ehk saab kuskilt odavamalt. Marssisin siis üle tüki aja Stockmanni vastas olevasse Humanasse ja üllatus oli suur, kõige odavam kasutatud sall oli seal 9 eurot! Astusin kiiresti minema."

***

"Räigelt kallis on jah. Eriti hulluks läks euro tulekuga. Kasutatud riietel peaks olema vaid sümboolne hind, sest keegi on need korra juba kinni maksnud ja hiljem Humanale annetanud."

***

"Olin aastaid tihe Humana külastaja, kuid peale euro tulekut hakkasid hinnad häbematult tõusma. Nägin ära ,et hinnatase on nagu poest ostetuil ja loobusin Humanas käimisest.
Imestasin vahel, et kuidas teised inimesed ikka seal käivad ja ostavad. Kas nad ei tunne numbreid või ei oska arvutada? Humana on läinud ahneks."