Liini tootlikkus on tuhat 150-grammist pakendit tunnis. Uued, 17 erineva nimetusega viilutooted kannavad Rannarootsi kaubamärki.

“Tuleviku lihatoode on väikepakendis, enamasti viilutatud, mida on mugav ja kiire kauplusest kaasa haarata,” sõnas Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm.

“Pikad letid, kus osavõtlikud müüjad meile personaalselt teenindades soovitud koguse vorsti ja sinki viilutavad, on oma osakaalu müügis kaotamas. Käsitöö ning tipp-tunni pikad järjekorrad ei ole kliendi ega kaupluse huvides. Seepärast tahame oma viilutoodetega ajas kaasas käia ja ka silma paista – klient saab teha kiiresti oma valiku viilutatud-pakendatud toodete seast.“

„Lihatööstuste tihedas konkurentsis on meil hetkel suuruselt kolmas turuosa, et seda kohta säilitada ja oma positsiooni parandada, peame hoidma mitmekülgset tootevalikut,“ selgitas Horm.

„Majandusolude ning turupositsiooni paranedes oli viiluliin meie jaoks üks olulisemaid prioriteete, millesse investeerida. Rannarootsi kaubamärk vääris viilutoodete näol värskendust.“

“Lisaks vanadele lemmikutele pakume viilutatult ka uusi põnevaid tooteid – Munavorsti ja Sinihallitusjuustuga Täissuitsuvorsti,” märkis Maag Lihatööstuse müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande.

“Kliendile on viilutoodete valimine tehtud lihtsamaks ka pakendite värvuse abil. Sinisesse on pakendatud suitsutatud tooted nagu singid ja suitsuvorstid ning punase pakendi järgi leiab keedu- ja mustrivorstid. Viimastest on tarbijale tuttavad omapärased Rannarootsi Singi-šampinjonilõige ning Paprikalõige. Pakendiuuenduse on läbinud ka Rannarootsi sardellid, viinerid ning snäkid. Kuna Eestis on üle 100 lihatööstuse, peavad kõik turuosalised ootuste täitmiseks pidevalt uuenema ja muutma oma toodete tarbimist mugavamaks.“

Maag Lihatööstus AS kuulub Eesti kapitalil põhinevasse toiduainete tootmise ja müügiga tegelevasse kontserni AS Maag Grupp. Ettevõtte tooteportfelli kuulub üle 200 toote ning ettevõtte kaubamärgid on Rannarootsi ja VOT!. Maag Gruppi kuuluvad lisaks AS Maag Lihatööstusele ka AS Maag Piimatööstus ja AS Maag Konservitööstus.