Kõik EHE tooted on lõhna- ja maitsetugevdaja (E621) vabad ega sisalda põhilisi toiduallergeene, nagu laktoos ja gluteen.

Maag Lihatööstuse juhatuse esimehe Olle Hormi sõnul on uued vorstitooted tuletatud tarbija soovidest ja nõudmistest. „Viimastel aastatel on inimesed tuliselt arutlenud selle üle, milline üks vorst või viiner olema peab – on jõutud üksmeelele, et kindlasti 100protsendilise lihasisaldusega ja E-ainete vaba," sõnas Horm ja lisas, et alates käesolevast aastast on Rannarootsi kaubamärgi alt võimalik leida üks täpselt selline täiesti ehe sari.

Suurem lihasisaldus tähendab kõrgemat hinda. Kui tavapärased 50-60 protsenti liha sisaldavad keeduvorstid maksavad üle nelja euro kilost, siis 100% liha sisaldavate keeduvorstide kilohind küünib poes kuue euroni.

Ühe kilogrammi vorsti saamiseks kulub täpselt üks kilo sealiha. 100protsendiline lihasisaldus saavutatakse peale liha kuumtöötlemist, kus osa niiskusest aurustub.

Maag Lihatööstuse müügi- ning turundusdirektor Meelis Laande sõnul leiab tootesarjast keeduvorsti, mis on saadaval viilutatuna 150g pakendis, 500g jupi ning latina teenindusleti jaoks.

Samuti on sarjas kahte sorti viinereid - nii traditsiooniline kui ka naturaalses kestas suitsuviiner ning traditsioonilise maitsega suitsusardell.