Reisil olles on mõnusaks kehakinnituseks Mamma uued kontaktgrillil soojendatavad tooted: rohke lihaga Suur hamburger, klassikaline Kabanoss viineriga, tervislik Rukkileib kanaga ja ka taimetoitlastele sobiv Tomatipestopanini.

„Paljudes bensiinijaamades ja kioskites on võimalus toitu kontaktgrillil soojendada ja juustuse täidisega võileivale ka krõbe koorik saada. Püüdsime arendada just sellise tootesarja, kust iga maitsega reisiline endale midagi leiaks,“ ütles ise palju sõidusolev Saarioinen Eesti müügijuht Margus Rennel.

Täiesti uue tootegrupina lisandusid quiche’d. Kala austajatele forelliga ning lihasõpradele singi-juustukattega lahtised muretaignal pirukad.

Gazpacho ning vürtsikad kapsa-peedi- ja porgandisalat on katsetamisaltide klientide unistus! Tulist tomati-küüslaugusuppi gazpacho’t võib süüa nii külmalt kui ka kuumalt. Samas saab seda väga hästi kasutada liha kõrvale kastmeks või mõne muu roa valmistamiseks.

Vürtsikad salatid on ideaalsed lihatoidu juurde salatiks, aga sobivad väga hästi ka wokkimiseks ning supi keetmiseks.

”Uuringud näitavad, et eestlased tahavad ise süüa teha, miks siis mitte keerulisemas osas nagu riivimine, tükeldamine ja maitsestamine neile juba poolele teele vastu tulla. Nii saavad meisterkokaks ka need, kellel muidu söögitegemine hästi ei õnnestu,“ rääkis firma turundusjuht Iiris Viitmaa.

Pannkoogisõprade rõõmuks on lemmikud singi-juustu- ja maasikalisandiga pannkoogid saanud suuremasse, 400-grammisesse, pakendisse. Samuti tuleb maist müüki tagasi suvehitt: külm peedisupp.