Samuti oli populaarne juba mitmendat kuud oma edukäiku jätkanud Peeter Oja humoorikas elulooraamat pealkirjaga „17x4, Peeter Oja elulugu“, mille leiab märtsikuu müügiedetabeli teiselt kohalt, teatas Apollo.

Lisaks eelpool nimetatutele müüdi möödunud kuul rohkelt teost „Urmas Ott. Teletähe lugu“ ning Venemaa poliitikat analüüsivat raamatut „Naftaimpeerium. Putin, võim ja uus Venemaa“.

Viimased kaks kuulusid ka Apollo märtsikuise allahindluskampaania Alemus soodustoodete nimistusse.

Filmidest oli populaarseim samuti Alemuse kampaaniatoodete hulka kuulunud „Rapuntsel“, millele järgnesid müügiedetabelis vampiirifilm „Videviku saaga: Koidukuma – Osa 1“ ning Woody Alleni möödunudaastane linateos „Südaöö Pariisis“.

Mängude kategoorias oli märtsis populaarseim kaardimäng „Saboteur“, mis on mängude edetabeli tipus püsinud alates käesoleva aasta algusest.

Samuti osteti rohkelt mängu „Card game box“ ning veebruaris mängude müügiedetabelit krooninud tegevuskaartide kogumikku „100 tegevust lapsele reisi ajal“.

Võrreldes 2011. aasta märtsikuuga kasvas raamatute müük Apollo kauplustes käesoleva aasta möödunud kuul 5 ning mängude käive 52 protsenti.

Silmapaistva kasvu tegid filmide ja muusika tootekategooriad, kasvatades käivet vastavalt 154 ja 107 protsenti.