Nimelt hakkasid töö käigus lekkima auto amortisaatorid ning mees oli sunnitud autot remontida laskma pea kümne tuhande krooni eest, kirjutab Saarte Hääl.

Aprilli lõpul oma Mercedes Benz’iga Audi Kuressaare esindusse rehvivahetusse ja tasuta tehnokontrolli läinud Jüri Mets rääkis, et töö käigus ei tahtnud tagumised rehvid aga kuidagi lahti tulla ning teenindaja kasutas nende lahti koputamiseks haamrit. “Siis nägingi järsku, et vasakpoolne amortisaator jookseb läbi,” rääkis Mets.

Kuna teenindaja ei teadnud öelda, millest see läbijooks tekkida võis, kutsuti kohale teeninduskonsultant Aivar Raun. “Tema ütles, et ei ole midagi, keerame sinna lihtsalt “pime” ette, mille peale mina ütlesin, et nii see ikka ei käi,” kirjeldas nördinud klient.

Niisiis vahetasid Audi teenindajad lihtsalt rehvid ära ja Mets suundus paarisaja meetri kaugusel asuvasse Saare Autexisse. “Tulin autost välja ja suur loik oli auto all juba,” kirjeldas Mets.

Autexis tehti kindlaks, et mõlemad amortisaatorid jooksevad tõepoolest läbi ja tuleb ära vahetada. “Andsin loa ja ütlesin, et ma Audiga räägin, et ehk nad mulle kompenseerivad midagi, kuna amortisaatorid purunesid ju nende juures,” rääkis Jüri Mets, kes oli tuttavatelt kuulnud, et sellistel puhkudel tavaliselt vähemalt poole summa ulatuses ikka hüvitatakse. “Pakkusin Audile, et teeme fifty-fifty, aga nemad ütlesid, et nad pole mitte mingil juhul nõus,” ütles Mets, lisades, et tegi Audi esindusele selle kohta ka avalduse.