Koostöös Lõuna-Korea terasetootja Dongbu Steel Ltd-ga pakume uudset offset-trükk tehnoloogiaga pleki pinnale trükitud lahendust, mis omakorda on kaetud keskkonnatingimusi hästitaluva polüesterpinnakattega. See eristabki pinnakatet mistahes värvitud või kleebitud kattest, et muster asub pinnakatte all. See annab pinnale hea pleekimiskindluse ja püsiva atraktiivse välimuse pikkadeks aastakümneteks.

Printech® on eksklusiivne pinnatöötlus metallist katuse- ja fassaaditoodetele. Tootja poolt väljatöötatud lahendus annab kümneid võimalusi hoonete välimuse või ka interjööri muutmiseks. Valikute hulgas on nii naturaalseid kui ka äärmiselt tööstuslikke ja tehislikke mustreid — valikuid piiravad vaid soovid ja fantaasia. Peamised kasutusvaldkonnad on katused, fassaadid, siseseinad ja muu interjöör, metalluksed ja teised metallpinnad.

Printech® pinnakattega toodab AS Toode tuntud profiile nagu Kiviprofiil, Kiviprofiil Extra ja trapetsprofiilid TP20, TP15 ja TP45. Pinnakatte garantii on 10-aastat, oodatav eluiga 40-50 aastat. AS Toode on alanud hooajaks võtnud laokaubana sisse 6 erinevat mustrit. Värvikaardiga ja lisainfoga saab tutvuda aadressil www.toode.ee/printech. Samalt lehelt leiavad arhitektid ja teised huvilised ka Printech toodete kataloogi, kus valikus on sadu erinevaid mustreid ja pinnatöötlusi ka nõudlikumale maitsele.

Kui eksklusiivsemad tooted kipuvad olema üldiselt kallimad, siis siinkohal on hea uudis kõigile huvilistele — Printech® toodete hind jääb samasse hinnaklassi kui tavapärased polüesterkattega katusekatted ehk hinnaklassi soodsamasse hinnaklassi.

Dongbu Steel on Lõuna-Korea terasetootja, kelle tootevalik lahendab ka nõudlikuma tellija ja arhitekti nägemused. Toodete tehnilised omadused täidavad kõiki Eestis- ja põhjamaades esitatud nõudeid ja standardeid. Printech® tooteid pakub Eesti turul Dongbu Steel koostööpartner AS Toode.
Vaata lähemalt www.toode.ee/printech
Jaga
Kommentaarid