Omniva jaoks ongi virtuaalne mess juba märksa kodusem keskkond kui traditsiooniline messiboks. Logistikaettevõttena tegutsetajse ju e-kaubanduse maailmas ja see tähendab lähedast seotust ka kõikide muude e-aladega.

Vaata Omniva stendi virtuaalmessi „Karjääripäev“ keskkonnas SIIT

Suurettevõte Eestis, start-up Lätis ja Leedus

Alates Omniva tulekust ligi kaks aastat tagasi ei räägita enam traditsioonilisest riiklikust postiettevõttest, vaid rahvusvahelisest logistikakontsernist, kes haldab ja arendab Baltikumi suurimat pakiautomaadivõrku, vahendab e-arveid ning pakub e-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi kaupade kättetoimetamiseks üle kogu maailma.

Kui Eestis on Omniva suurettevõte, keda toetab ka ligi saja-aastane ajalugu riikliku postiettevõttena, siis Lätis ja Leedus tuntakse meid pigem kui noort ja uuendusmeelset start-upi, kes loob innovaatilisi lahendusi. Sidudes pikk ajalugu idufirma uuenduslikkusega ongi loodud rahvusvaheline ettevõtte, kel ei tule puudust kogemustest ja uuendusmeelsusest. Kliendid on eriti hästi vastu võtnud pakiautomaatide võrgustiku.

Kuna lisaks füüsilistele asjade logistikale tegutseb Omniva ka infologistika vallas, on valmimisel ka universaalne e-kviitungi süsteem, mis lisaks mugavusele mängib olulist rolli keskkonnasäästlikuses.

Astu läbi Omniva boksist!

Nii nagu teiste e-teenuste puhul, pakub ka Omniva virtuaalne messiboks rohkem võimalusi ja infot kui tavaline füüsiline messiboks.

Lisaks kõikidele füüsilise boksi võimalustele saab virtuaalses messiboksis näiteks vaadata erinevaid ettevõtte videoid, lugeda töötajate kogemusi ning muljeid Omnivas töötamisest ja jagada ettevõttele tagasisidet oma ootuste kohta.

Tule kuulama ja kaasa arutlema!

27.aprillil kell 11:00 -12:00 saab osaleda Omniva juhatuse liikme Ansi Arumeele veebiseminaris ehk webinaris, kus saab kõige paremini aimu e-kaubanduse plahvatusliku arenguga keskkonnast ning Omniva rollist selle kasvu hoidmisel.

Kogu virtuaalmessi jooksul toimuvaid veebinare ja arutelusid näed SIIT

Omniva on rahvusvaheline kontsern, mis pakub posti-, logistika- ja infologistikateenuseid. Kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post, tütarettevõtetena AS Maksekeskus, Leedus asuv tütarettevõte UAB Omniva LT, Lätis asuv SIA Omniva ning sidusettevõte OÜ Post11.

Hetkel töötab kontsernis üle Baltikumi ligi 2500 töötajat.

Jaga
Kommentaarid