„Meil on suur rõõm käivitada uus PayPali väljamaksete teenus Eesti turul. Väljamaksete võimaldamine kohalikku panka annab kasutajatele rohkem vabadust ja põhjuseid, miks just PayPaliga üle maailma tehinguid sooritada," ütles PayPali Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni äriarendusjuht Ganna Yevtushenko.

Kohaliku väljamakseteenuse puudumine on tema sõnul hoidnud kaupmehi tagasi PayPali pakkumisel maksevõimalusena oma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele. PayPali väljamaksed kodupanka lubavad nüüd sujuvat PayPali makseviisi veel suuremale hulgale klientidele, lisas ta.

Varasemalt said Eesti ettevõtjatest ja eraisikutest keskkonna kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile. Võimalus teha väljamakseid kodupanga kontole on veebikaupmeestele ja veebis ostlejatele märksa mugavam ning säästlikum lahendus. Teenus on kõigile kasutajatele tasuta.

PayPali uus väljamaksete teenus on kasulik eelkõige nendele maksekeskkonna kasutajatele, kelle kontole tehakse veebimakseid igapäevaselt ja kes eelistavad kiiret otseligipääsu laekunud rahale. Muudatus on oluline nii ettevõtjatele kui ka eraisikutest kasutajatele, kes teevad tehinguid teiste tavakasutajatega ja veebikaupmeestega 193 riigi turul ning saavad nüüdsest ka mugavamalt kontolt raha välja võtta.

PayPali maksekeskkonna üheks oluliseks tugevuseks on veel turvalisus. PayPali kontolt raha väljavõtmiseks ei ole vaja esitada finantsandmeid.

PayPali kontolt saab teha ülekandeid oma kohalikku panka siin.