"Ei huvita," kirjutas üks kommentaator. "See on üks järjekordne pankade kampaania lollide püüdmiseks. Kes midagi rahandusest taipab, see näeb kurikaelad läbi. Kiirel pöörlemisel võib tark pank sellest kasu saada, aga enamasti ei jätku sinnagi mõistusega tegijaid. Igasugustesse võlakirjadesse, haigekassa- ja pensionirahade "stabiliseerimisfondidesse," pensionisammastesse ja muudesse reaalselt täiesti kindlustamata intressiga hoiustesse raha paigutamine on lihtsalt idiootsus."

Ta lisas, et raha tuleb maksta välja rahvale töö eest ja abivajajatele võimalust mööda, sest see kindlustab arengu. "Kõrged maksud ja raha ümberjagamine on riskantne tegevus. Sellest ka ELi kriis. Raha väärtus on usalduse asi, väärtuste hulga ja sellest huvituvate indiviidide asi. Rahal pole muud katet peale usalduse ja hajameelsuse. Raha väärtus langeb iga päevaga, mida suurem süsteem ja rohkem raha, seda kiiremini söövad hinnatõus ja inflatsioon selle väärtuse ära."

Seevastu leidus ka neid, kes asja mõttekust kaine mõistusega soovitasid analüüsida. "Eestlane on oma finantsteadmistelt ikka täitsa ahvi tasemel, kui evolutsiooniteooriaga kõrvutada," kirjutas Globalist.

"Minu tööandja on seda võimalust kaalunud ja tõenäoliselt see ühel ilusal päeval ka teoks saab ning seda mitte ainult ettevõtte tippjuhtudele. Endal on III sammas juba aastaid tagasi tehtud ja ei ütleks, et suures miinuses. Tuleb ikka mõelda ja ennast harida enne, kui kohe kõige riskantsema aktsiafondiga liituda. Ärge kuulake ainult müügijuttu. Tehke omale finantsturu toimimise põhimõtted selgeks ja seda mitte ühe teatud "panga" müügipoisse kuulates kaubanduskeskustes."