" Kas tegemist on halva naljaga? Olen 6-le inimesele seda paketti soovitanud ning nad Elisasse kliendiks toonud ning nüüd siis see? 100 SMSi kuus kõikidesse võrkudesse? Tele2 poolt vastuvõetavate kõnede eest Smardile raha tiksutada on nende poolt kaval viis tõrjumaks konkurentsi," oli Paketi kasutaja Jaanus muudatusest nördinud.

Alates 1. septembrist saab rääkida Max 350 paketis kuni 600 kõneminutit kuus teistesse võrkudesse ja saata kuni 100 sõnumit. Pakkumine muutub alates 1. augustist nende klientide puhul, kes pakkumist kuritarvitavad. Ülejäänutele muutub pakkumine alates 1. septembrist. Petturite skeem oli Elisale ootamatu.

"Elisa tuli paketiga turule heas usus, et kliendid kasutavad paketti sihipäraselt kahe inimese vaheliste kõnede tegemiseks. Kahjuks on paketi kasutajate seas petturid, kes teevad tühikõnesid ja teenivad Tele2 Smart kõnekaardile helistades boonuspunkte ning sealtkaudu raha," ütles ettevõtte avalike suhete juht Marika Raiski.

Raiski ei täpsustanud Delfile, kui palju on pettureid, kuid ütles, et neid on kümneid. Enamik inimesi siiski muudatusest väga mõjutatud pole.

"Lõpetuseks ütlen siiski, et valdavale enamusele klientidest ei too tingimuste muutmine kaasa ebamugavusi, sest rõhuva osa Elisa Max 350 paketi kasutajate poolne sideteenuste tarbimine ei ületa pakkumisega seatud mõistliku kasutuse hinnapiiri helistamisel teistesse võrkudesse," lausus Raiski.