Realia Groupi juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas, et tehingu tulemusel laieneb kinnisvarabüroo senine teenustespekter - kõikidele vara ostjatele pakutakse lisaks kaasa võimalust sõlmida soodsatel tingimustel kindlustuslepinguid, kindlustuse klientidele pakutakse aga soodustusi kinnisvarateenustelt, teatas Pindi kinnisvara.

„Tänane kinnisvaraturul tegutseja peab tehingu sooritamise ajal suhtlema liiga paljude osapooltega, lisaks kinnisvarafirmadele tuleb laenuasjad korda ajada pangas, kindlustustoodetega tutvumiseks on vajalik suhtlus erinevate seltsidega“, sõnas Roosväli.

„Meie eesmärk on pakkuda kliendile universaalset teenust ning liigume „kõik ühest kohast“ kontseptsiooni suunas. Usume, et meie kliendid on meile selle eest tänulikud, seda enam, et kinnisvarafirma oskab kindlustuspartnerina oluliselt paremini kliendi riske maandada,“ ütles Roosiväli.

Roosiväli sõnul on läbi efektiivse majandamise ning väga heade ärikokkulepete baasil Balti Kindlustusmaakler võimeline pakkuma väga soodsaid kindlustustariife, mis on lisaks mugavusele ettevõtte klientidele ka rahaliselt soodsam.

Roosiväli rõhutas, et kasuta ei jää ka Balti Kindlustusmaakleri senised kliendid. „Käimasoleva tootearenduse eesmärgiks on Balti Kindlustusmaakleri klientidele pakkuda kinnisvara-alaste teenuste soodustusi,“ ütles mees.

Tehingu täpsemad tingimused on osapoolte kokkuleppel konfidentsiaalsed.
Balti Kindlustusmaakler OÜ eelmise aasta preemiate maht ületas 1,5 miljoni euro piiri, kokku on ettevõttel üle 4800 kindlustuskliendi.