„Artiklis avaldatud väited, justkui plaaniks SLK liinil olevate parvlaevade viimist Saksamaale ja nende asendamist vanade laevadega, ei vasta tegelikkusele ning artikli avaldaja ei ole nimetatud asjaolu mitte millegagi tõendanud või neid väiteid kontrollinud.

Seega on Osaühing Saaremaa Raadio avaldanud SLK kohta ebaõigeid andmeid, millega on oluliselt rikkunud SLK õigusi ja käitunud õigusvastaselt,“ seisab advokaaddibüroo Sirel ja Partnerid vandeadvokaadi Kristel Valki OÜ-le Saaremaa Raadio saadetud kirjas.

SLK nõuab eelmisel neljapäeval ajalehes Meie Maa SLK kohta avaldatud ebaõigeid andmeid ja väärtushinnanguid sisaldava teksti ümberlükkamist ja artiklis esitatud ebaõigeid väiteid ümberlükkava teksti avaldamist väljaandes Meie Maa artikliga samadel lehekülgedel ning samas mahus nii trükis kui ka veebilehel www.meiemaa.ee.

Lisaks nõuab SLK artikli kohest eemaldamist veebilehelt www.meiemaa.ee ning kõikidest avalikult kättesaadavatest allikatest.

Loe täismahus kirja siit.

Meie Maa peatoimetaja Veiko Visnapuu selgitas, et Meie Maal on võimatu antud olukorras SLK nõudmisi täita. „Praegune info, mis meie käsutuses on ja mida vahendas näiteks ka tänane Postimees, tekitab ju sellise olukorra, et me peaksime vabandama selle eest, et avaldasime tõde,“ ütles Visnapuu.