Nefab toodab vineerist ja papist nutikaid pakendeid ning erimõõtmelisi aluseid. Kuid mitte ainult. Kui klient soovib, valmistatakse ka foam'ist pakendisisu. Tasub kliendil ainult unistada ja juba ongi nutikad disainerid välja töötanud lahenduse, kuidas idee ellu äratada.

Lihtsalt tööle, lihtsalt koju

Kui rahvusvahelise haardega Nefab Grupis töötab kokku ligi 2500, siis Eestis 260 inimest. Töö käib Harjumaal, otse Tallinna külje all asuvas Rae vallas, kuhu on hea lihtne tulla. Nii neil, kes tulevad Tartu poolt, kui ka neil, kelle koduks Tallinn. Parafraseerides klassikat – kõik teed viivad Nefabisse, nii Lasnamäelt kui ka Kuusalust. Ei ummikuid ega valgusfoore, puhas sõidurõõm.

Ettevõttel pole küll ette näidata maailma kõige nüüdisaegsemat tehnikat, küll aga ligi 160 erinevat tootmisseadet ja -masinat, millest nii mõnigi on robot. Tööd tehakse esmaspäevast reedeni kahes vahetuses. Selleks, et tehase töögraafik kellegi konti ei murraks, on vahetused jagatud kaheks: üks nädal tuleb panustada hommikuses (06.00–14.30), järgmisel aga õhtuses vahetuses (14.30–23.00). Kontoris käib vilgas tööelu hommikul kella 8.30-st viieni õhtul.

Äge koht, kus töötada

Nefabis on avatud uste poliitika – kõigil on võimalus anda oma panus ettevõtte töökorraldusse, olme ja keskkonna parendamisse. Kehtib põhimõte vähem „mina“, rohkem „meie“. Seda kõike soosib ka hea juhtimiskultuur.

Oma töötajatest tõesti hoolitakse. Lisaks ühistele meeleolukatele üritustele hoolitseb ettevõte inimeste tervise eest, pakkudes soovijatele näiteks massaaži. Selleks, et keha kõik vajalikud vitamiinid kätte saaks ning meel terve päeva ergas püsiks, pakutakse puuvilja, kohvi ja teed, lõunasöögi kõrvale tassi piima või keefirit. Kui töötaja peres on aga mõni olulisem sündmus tulemas, olgu selleks pulm või matus, paneb Nefab siingi oma toetava õla alla.

Nefab on lakkamatult arenev ettevõte. Näiteks aasta alguses avati oma logistikakeskus. Kui siiani asus see Lagedil, siis nüüd toimuvad kõik logistilised manöövrid Rae vallas, 2200 m2 pinnal. Vastvalminud alal on ruumi 1300-le alusele ja korraga on võimalik laadida seitset kaubaautot, mis muudab töö veelgi efektiivsemaks, tarneahelad lühemaks ning sortimendi laiemaks. Uus keskus pakub veelgi paremat ja mugavamat pakkelahendust, hoides nõnda kokku klientide aega ja vaeva, mis muidu kuluks erinevate tarneahela pooltega suhtlemisele.

Parimaid märgatakse ja kiidetakse

Kindlasti pole tegu valmis ettevõttega, kus mugavalt terve tööpäev ära tiksuda. Tööd peab armastama ja sellesse panustama. Õnneks on tegemist ettevõttega, kes oskab seda märgata ning igal aastal oma parimaid ka tunnustada. Et jäägitust panustamisest pisut puhata, premeerib ettevõte oma tublimaid kohvri ja puhkust toova kinkekaardiga.

Otsime oma meeskonda iseseisvaid meeskonnatöö oskusega inimesi, kes mitte ei käi tööl, vaid teevad tööd. Eriti oodatud on vahetuse- ja tõstukijuhid. Rohkem infot leiad Nefabi kodulehelt, kuid alati võib meile ka kirjutada personal@nefab.ee.

Jaga
Kommentaarid