Rimi ostujuhi Vaido Padumäe sõnul on võrreldes möödunud aasta juuniga kasvanud kümnendiku võrra ka Rimide puu- ja köögivilja sortiment.

Juunikuu hitt-tooteks oli arbuus, mida osteti tänavu ligi neli korda enam.

“Seejuures oleme täiendanud valikut uute viljadega, et pakkuda tarbijatele harjumuspäraste toodete kõrval ka alternatiive,” ütles Padumäe. Näiteks sel aastal lisas Rimi oma sortimenti banaan gourmet (pisikesed banaanid), kollase arbuusi ja seemneteta arbuusi.

“Seemneteta arbuusi on kliendid ootamatult hästi vastu võtnud,” ütles Padumäe ja lisas, et Rimi valikusse lisandus hiljuti ka punane banaan, mis on võrreldes tavalise banaaniga tunduvalt intensiivsema maitsega.

Köögiviljadest on Rimides suurenenud tomatite sortiment ja hetkel on valikus 15 erinevat tomatit. “Sealhulgas nii Eesti päritolu tavalist ja lihatomatit kui ka oranži kobartomatit ning rohekas-pruuni värvi kumatot,” loetles Padumäe.

Kartulivalikus pakub jaekett lisaks harilikule kartulile lahtist pestud punast kartulit, mis on Padumäe sõnul kogunud viimase paari aastaga aina enam populaarsust tänu oma heale kvaliteedile.