Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimehe Kristjan Leedo sõnul tundub tarbijatele Saaremaa lihalettide kontseptsioon sobivat, teatas lihatööstus.

„Lihavalik on meil lai ja eestimaine, suures osas vaid saaremaine. Kuulame oma klientide soove, tellida saab kasvõi pool siga korraga ja seda on muide tehtud. Kõige populaarsem toode on aga siiani hakkliha, mida saab lihameistril lasta teha ka värskelt kohapeal enda valitud lihatükist," rääkis Leedo.

Veebruari keskpaigas asendusid senised Rakvere lihakombinaadi letid Keila Rõõmu kaubamajas ja Saue kaubanduskeskuses Saaremaa omadega ning 23. veebruarist on saarlastel oma lett ka Haapsalu kahes Konsumis.

Kauplustes asuvate saaremaiste lihalettide võrgustiku laiendamine ongi Saaremaa Lihatööstuse üks prioriteete käesolevaks aastaks. „Äsjaseks vabariigi aastapäevaks oli meil ümmarguselt 15 oma lihaletti erinevates kauplustes üle Eesti, sihime kokku vähemalt 30 lihaletti. Tallinn koos lähilinnadega, Pärnu, Haapsalu ja saared on nüüd üsna hästi kaetud, järgmiseks plaanime tõsisemalt vaadata Lõuna-Eesti suunas,“ lausus Leedo.

Varasemast olid Saaremaa Lihatööstuse lihaletis avatud juba Tallinnas Kadaka Selveris, Marienthali Selveris, Solarise toidukaupades, Nõmme lihapoes ja Viimsi Comarketis, Pärnus Port Arturis ja Suurejõe Selveris, Tartus Sõbra Selveris, Saaremaal Saare Selveris ja STÜ Rae kaupluses ning Hiiumaa Selveris.