„Aasta eest avatud erakliendi mobiilipank võeti klientide poolt väga hästi vastu ning oma arendustööga jõudsime nüüd äriklientide mobiilipanga avamiseni. M-pangandus on aja nõue, sest juba 2012. aasta algusest tehakse SEB mobiilipanga vahendusel rohkem tehinguid kui kontorivõrgus. SEB era- ja ärikliendi mobiilipanga täiustamine jätkub, et nii tehniliselt kui ka sisuliselt vastata klientide vajadustele,“ ütles SEB Panga juhatuse esimees Riho Unt.

Seoses uue ärikliendi mobiilipanga avamisega muutub ka erakliendi mobiilipanga kujundus. Era- ja ärikliendi mobiilipanga vaheline liikumine toimub nüüd panga hinnangul sama mugavalt kui internetipangas ning e-arveid saavad hallata nii era- kui ka ärikliendid.

2011. aasta aprillis avatud SEB mobiilipank on mobiilsete pangateenuste täislahendus, mis sisaldab mobiilibrauseri jaoks kohandatud internetipanka ning iPhone’i ja Androidi nutitelefonidele mõeldud rakendusi.

Era- ja ärikliendi mobiilipangaga veebiversioon asub aadressil m.seb.ee. Androidi ja iPhone’i kasutajad saavad tasuta alla laadida spetsiaalsed rakendused. Lisainfot saab aadressil www.seb.ee/mpank.

Teenus on tasuta ja selle kasutamiseks on äri- ja erakliendil vaja ainult internetipanga lepingut, mille saab sõlmida lähimas SEB kontoris.