Jõelähtme golfikeskuses peetud veerandfinaalid kujunesid kõik tasavägisteks. Delfi Ärigolfis mängitakse rajamängu, kus üks ettevõte mängib teise vastu raja võidu peale. Rajamäng on võidetud siis, kui üks pool juhib suurema arvu rajavõitudega, kui radasid mängida on jäänud.

Esimeses paaris võitis Eesti Gaas’i esindusmeeskond Aeroc International AS’i 4/3, teises paaris saavutas Time/system võidu Hanza Tarkon’i üle samuti tulemusega 4/3. Põnevus oli viimase rajani Mack Bar-B-Que ning CityGolf’i vahelises võitluses, kus pingele pidas paremini vastu CityGolf ning lunastas pääsme Londonisse poolfinaali. Neljandana sai edasi IBGM, kes alistas Clik’i võistkonna.

Delfi Ärigolf’i poolfinaalid ning finaal peetakse prestiižes London Golf Club’is 22. ja 23. oktoobril, mis eelmisel aastal võõrustas European Open’it. Poolfinaal mängitakse International väljakul ning finaal maailma läbi aegade ühe parima golfimängija Jack Nicklaus’i poolt projekteeritud Heritage väljakul.

Soovime neljale parimale meeskonnale õnne ja edu Londonisse, kus juba pooleteise kuu pärast selgub Eesti kõige tugevam ettevõte golfimängus.