"Selver jõudis uue toote turuletulekule kõige kiiremini reageerida ning Ehe-sari on meil olnud alates 5. jaanuarist," ütles Selveri avalike suhete juht Annika Vilu Delfile.

Kõikidest Selveritest leiab nelja erinevat Ehe-sarja toodet – viinerit, suitsusardelli, viilutatud ja pakendatud keeduvorsti ning lahtises lihaletis müüdavat keeduvorsti.

"Uus tootesari on üllatavalt hästi vastu võetud. Selveri sortimendis olevast 40-st viinerist ja sardellist on Ehe-sarja viiner 6. kohal ja suitsusardell 10. kohal. Ka Ehe-keeduvorst on oma tooteklassis müükide poolest esikümnes," sõnas Vilu.

"Kindlasti mängib siin rolli edukas turundustegevus, aga nii heaks müügiks peab olema toodetel ka hea maitse, seda enam, et hinnad on kõrgemad kui teistel toodetel," ütles avalike suhete juht.
"Eestlane on üldiselt konservatiivne ja armastab vanu häid maitseid, näiteks Lastevorst on juba aastaid vorstide seas müüduim. Uutel toodetel pole olemasolevate turuliidritega lihtne konkureerida ja seetõttu pälvib Ehe-sari esimeste nädalate müükidega kindlasti tunnustust."
Teiste kõrge lihasisaldusega toodetega võrreldes on Ehe-sari sarnases hinnaklassis. Tavalise viineriga võrreldes on hind Vilu sõnul umbes 25-30 protsenti kallim.
100protsendiline lihasisaldus tähendab, et 100 grammis vorstis on kasutatud 100 grammi liha. Termotöötlusel tõmbub lihamass vee eraldumise järel kokku. Tavapäraselt sisaldavad vorstitooted 50-60 protsenti liha.