Esimene Selver Gurmee nime kandev kauplus avatakse 11. septembril Tallinna Kaubamaja esimese korruse B-galeriis. Teine kauplus tuleb oktoobris samuti Tallinna kesklinna ning lisaks on käimas läbirääkimised Tartu ja Pärnu kaupluste osas, teatas Selver.

„Eriliste toitude valmistamine ning põnevad kokanduskursused on kogunud populaarsust ning muutunud paljude inimeste hobiks või isegi elustiiliks,“ avab Selveri keti juht Andres Heinver uue poekontseptsiooni tausta.

„Paraku pole turu väiksuse tõttu võimalik kõikides keti poodides haruldasi ja vähekasutatavaid toiduaineid pakkuda, aga nõudlus on siiski olemas. Meil on suurepäraseid kontakte ja kogemust, mida pole saanud klassikalises supermarketis kasutada. Täidame selle turuniši.“

Gurmeekauplustes hakatakse müüma tavapärase supermarketi valikust eristuvaid tooteid, mida tarnitakse nii erinevatest maailmajagudest kui kohalikelt tootjatelt.

Sortiment on pidevas muutumises ning sõltub klientide ootustest ning hetketrendidest. Gurmeekaupluse valikust leiab maitseaineid, suupisteid, kastmeid, mereande, sinke, juustu, oliive, õli, värskeid baguette, salateid, maiustusi, erinevaid jooke ja palju muud. Rikkalik veinivalik on kokku pandud professionaalide poolt.