Müüki tuleb 30% soodustusega spetsiaalselt selleks kampaaniaks tellitud kuus väga ökonoomset väikeautot Citröen C1 Economique. Sama varustustaseme puhul on tavahinnaks: 10 380 eurot, Delfi Diili hind: 7 266 eurot.

Kampaania kestab 7.-16. oktoobrini või kuni autosid jätkub. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda aadressil: www.delfidiil.ee.

Delfi Diili juhi Paap Seppeti sõnul on tegemist konkurentsitult suurima väärtuse ja hinnavõiduga toodetega, mida sooduspakkumisi vahendavates keskkondades Baltikumis müüdud on.

"Usume, et autode müük läbi sooduspakkumisi vahendava keskkonna on võimalik, kuna septembris müüs Delfi Diil ühe päevaga 40 Horizon Traveli reisi Hispaaniasse, maksumusega 417 eurot", ütles Seppet. Delfi Diili autokampaania toimub koostöös Veho Eesti AS-iga.

Delfi Diil on kupongikeskkond, mille eesmärgiks on tuua kasutajateni iga päev uusi võimalikult soodsaid pakkumisi.
Delfi Diili filosoofiaks on win-win ärimudel, milles võidavad kõik osapooled, sest koostöös valmistatakse ette pakkumised, mis toovad äriklientidele reaalset tulu ning aitavad ehitada pikaajalist lojaalset kliendibaasi. Samuti võidavad teenuse tarbijad, kes saavad ostud teha oluliselt soodsama hinnaga.

Delfi Diili partner OÜ Deal24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi Rebate Networks GmbH, mis opereerib sarnast teenust 29 riigis ja rohkem kui 300 linnas üle maailma, sh Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Delfi on Eesti ja Baltimaade suurim internetiportaalide operaator, kellel on Eestis Emori uuringu TNS Metrix+ andmetel 524 000 kasutajat kuus. Delfi kuulub meediakontserni Ekspress Grupp.