“Talleggi jaoks oli möödunud aasta raske, mille põhjuseks oli kevadine salmonelloosipuhang ettevõttes — probleemi lahendamiseks on palju ära tehtud, kuid veel väga palju on teha,” rääkis HK Ruokatalo Baltic Groupi president Olli Antniemi. “Tallegg vajab probleemidest lõplikuks ülesaamiseks lisaressurssi. Pikas perspektiivis tahame Talleggis juurutada samad standardid, millest lähtub meie emafirma HK Ruokatalo Soomes.”

Talleggi senine juhatuse esimees Olle Horm ütles, et kahe ettevõtte üheaegne juhtimine osutus keerukaks. “Rakvere Lihakombinaadi tulemused on olnud küll väga head, kuid tihenev konkurents nõuab suuremat pühendumist,” sõnas Olle Horm.

Talleggi uus juhatuse esimees Teet Soorm märkis, et üheks kõige olulisemaks ülesandeks on ettevõtte lähema 3–5 aasta tegevusstrateegia loomine. “Tallegg vajab HK grupis hetkel kõrgendatud tähelepanu,” ütles Teet Soorm. “Samas oleme veendunud, et linnuliha populaarsus pigem kasvab tänu tervislikkusele nii Eestis kui ka meie peamistel eksportturgudel.”

Teet Soorm oli seni ASi EKSEKO juhatuse esimees ning ühtlasi Talleggi juhatuse liige ja põllumajandusdivisjoni direktor.