"Spordimaailma sulgemine on seotud suuremate strateegiliste muudatustega terves Kaubamajas," ütles Tallinna Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

"Keskendume edaspidi kaubagruppidele, mille puhul oleme turul liidrite hulgas, milleks on naiste ja meeste moekaubad, lasterõivad ja mänguasjad, ilutooted ja kodukaubad."

Ostov lisas, et kasv saab toimuda vaid nende kaubagruppide müügipindade arvelt, mille puhul me ei näe pikemajaliselt nii suurt perspektiivi.

Märtsi lõpus avab Tallinna Kaubamaja 4. ja 5. korrusel uue Lastemaailma koos senisest oluliselt laiema kaubavalikuga - nii rõivaste kui mänguasjade osas.

"Tegemist saab olema Eesti suurima ja parima valikuga lastepoega, mille atmosfääriga võrreldavat ostukohta pole ka naaberriikides," sõnas turundusjuht.
"Kogu Lastemaailma kontseptsioon on üles ehitatud nii, et nii lastel kui lastevanematel oleks uues Lastemailmas tõeliselt mõnus olla ja aega veeta - jäätisekohvik, laste juuksur, karusell, vaatetorn läbi kahe korruse on vaid mõned näited plaanis olevatest atraktsioonidest. Mängude korruse sisearhitektid on Maile ja Eliina Grünberg, lasteiiete korruse kujundavad Janno Roos ja Liisa Põime."