City Marina on Tallinna südalinna esimene mereäärne restoran, mis asub Admiraliteedi basseini jahisadama kail, veepiirist paari meetri kaugusel. Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul, on City Marina avamine Admiraliteedi basseini arenguplaani esimene samm eesmärgil muuta Tallinna kesklinna mereäärne ala mõnusaks vaba aja veetmise kohaks.

“Südalinnas asuva Admiraliteedi basseini ja jahisadama ala on kõrge potentsiaaliga piirkond, mis oli paraku aastaid kasutamata. Mul on hea meel kinnitada, et ette on võetud siht muuta see piirkond atraktiivseks puhke- ja meelelahutuskeskuseks, mis toob mere linnaelanikele lähemale ning pakub rohkesti tegevusi ja elamusi. City Marina restoran on selle arengu esimene pääsuke,” ütles City Marina restorani avamisel Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil.

“Oleme suunatud eelkõige kohalikule elanikule, kellele pakume võimalust nautida puhkusereisi meenutavaid hetki kodulinnast lahkumata,” ütles Paavo Pilv City Marina OÜ juhatuse liige. City Marina on üks väheseid restorane Tallinnas, mida saab külastada ka kaatri või jahiga. “Silduda on võimalik kohe restorani ette ja vajaduse korral serveerime toidu kliendi laeval,” lisas Pilv.

City Marina restorani tegevjuhiks on tippkelneri ja sommeljee Heiko Hiller. Restorani peakokk on Vassili Kurkin, kelle paremaks käeks on Maksim Lomaka. “Eelistame värsket kohalikku toorainet, mis tagab kõrgemat kvaliteeti ja parimat maitset. Tulemata ei jää ka eripakkumised värskest kohalikust kalast. Korralikule mereäärsele restoranile kohaselt hakkame igal hommikul kööki tooma ja kliendile pakkuma Eesti kalameeste päevasaaki, ” ütles Heiko Hiller.