"Kuigi laulmine on üks populaarsemaid muusikaga tegelemise võimalusi, peavad paljud ennast ebamusikaalseks. Tegelikkuses on maailmas ainult 2% inimestest toonikuulmatud ja ülejäänud on lihtsalt hääleliselt treenimata või muretsevad üleliia. Meie lahenduseks sellele on Levon - virtuaalne hääleseadja, mis annab õpilasele reaalajas visuaalset tagasisidet ning aitab igaühel laulmist nautima hakata," ütles meeskonna esindaja Markus Lember Levoni tutvustamiseks.

Kuhu olete jõudnud toote arendamise-ja lansseerimisega tänaseks päevaks?

Vaatamata sellele, et lansseerimisega läheb veel aega, alustame eeldatavalt kevade jooksul eelmüügiga. Tänaseks on programeeritud tootele juba esimesed harjutused ja tegeleme jätjest enam backend tehnoloogia arendamisega ning üldise kasutajamugavuse loomisega.

Mis on seni teie meeskonna kõige silmapaistvam saavutus?

Kõige uhkem olen selle üle, et oleme oma toote ja selle taga oleva tehnoloogiaga praegusesse staadiumisse jõudnud ning näen, et oleme lähedal millegi loomisele, mis ei näe lihtsalt ilus välja, vaid aitab inimestel avada instrument, millega nad sündinud on.

Kui peab välja tooma mõne konkreetse saavutuse, olen ise väga uhke selle üle, et võitsime Riias peetud Silicon Valley Comes to the Baltics pitšimisvõistlusel Rietumu Bankia eriauhinna, mis oli meile endile kinnituseks, et oleme õigel rajal ja loomas midagi tõeliselt lahedat.

Mis on olnud teie meeskonna jaoks suurim õppetund?

Kõige suurem õppetund, mille oleme saanud on see, et kõik mis hiilgab, ei ole kuld. Levoniga me ämbrisse astunud ühegi oma otsusega ei ole. Seda suuresti tänu mentor Taavile, kes on meid vajadusel tagasi reaalsusesse on kutsunud.

Kus ja millisena näete oma ettevõtet aasta pärast?

Aasta pärast on meil toode, mis võimaldab täielikul muusikavõhikul õppida viisi pidama. Oleme selleks hetkeks testinud turusobivust Eestis ja lansseerinud toote ka USA turul.

Kui peaksite valima Ajujahi TOP30 seast ühe lemmiku, kes see võiks olla ja miks?

Kui korraks kõrvale jätta meie enda ettevõte, on muljet avaldanud SprayPrinter, kes lisaks tehnoloogilisele innovatsioonile on ka edukalt läbi viinud IndieGoGo ühisrahastuskampaania.