Lisaks filmi tegemisele saavad kasutajad 5sec keskkonnas üksteist jälgida, kommenteerida ja laikida.

Ärileht uuris 5sec-i meeskonnalt, kuhu on nad jõudnud rakenduse arendusega tänaseks päevaks ning millisena nähakse end tulevikus.

Kuhu olete jõudnud toote arendamise-ja lansseerimisega tänaseks päevaks?

Tänaseks on meil valmis Androidi beta versioon (rakendus) ning hetkel on käsil iOS rakendus ja Androidi beta versiooni täiustamine. Lõpetasime detsembris beta versiooni reklaamimise. Uued rakendused on kõikidele kättesaadaval 1. maist.

Mis on seni teie meeskonna kõige silmapaistvam saavutus?

Me oleme üllatunud, et nii paljud inimesed soovivad oma mälestusi vaadata ja jagada terviklikus filmis. Praeguseks on meie keskkonda üles laetud üle 6000 mälestuse. 5sec on saanud palju head tagasisidet mitmete idufirmade konkurssidel (näiteks Ajujaht ja StartUp Sauna).

Mis on olnud kõige suuremad takistused ideede teostamisel?

Kõige suuremaks takistuseks idee teostamisel on ajapuudus. Me ei oleks arvanud, et äppide ja veebikeskkonna arendus võtab nii kaua aega, kuna pisidetailide ja vigade otsimine on küllaltki ajamahukas. Hetkel oleme uusi rakendusi arendanud ja lihvinud pool aastat.

Mis on olnud teie meeskonna jaoks suurim õppetund?

Oleme mitu korda astunud samasse ämbrisse - otsinud kõige odavamat koostööpartnerit (arendajaid, disainereid). Tegelikult odava töö puhul kannatab kvaliteet ja kokkuvõttes läheb ikka mitu korda rohkem ajalist ja rahalist ressurssi.

Kus ja millisena näete oma ettevõtet aasta pärast?

Raske öelda. Iga kasutaja on meie jaoks suur rõõm. Ehk mida rohkem kasutajaid, seda rohkem rõõmu.

7. Kui peaksite valima Ajujahi TOP30 seast ühe lemmiku, kes see võiks olla ja miks?

5sec - jõle pull projekt ju!

Vaata videot, et saada aimu, millised meistriteosed saavad 5sec-i abil võimalikuks!