Selle raames tõi Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja välja Eesti toidutootjad, kes on tema arvates kõige uuendusmeelsemad ning tulevad igal aastal mõne põneva uue pakendi või tootega välja.

Piimatööstuses hoiavad liidrikohta Potiseppa sõnul kolm suuremat tootjat. „Nende seast on raske kedagi eraldi esile tuua, sest kõik on tugevad tegijad turul, igal omad tugevad kaubamärgid, mis on üles töötatud suure raha ja toodete tarbijapõhisusega. Need kolm on Tere, Valio Eesti ja Maag,“ sõnas Potisepp.

Samas leiva- ja pagaritööstuses peab Potisepp kõige innovaatilisemaks Leiburit.
„Kondiitritööstuses hoiab esikohta ikka meie hea ja tuntud Kalev, mainekam Eesti kaubamärk, kes taaselustab vanu ja häid tooteid ning samas toob turule uusi,“ sõnas Potisepp.

Köögiviljad ja konservide tootjate seast toob liidu juhataja aga välja Felixi ja Salvesti. Lihatööstuses tuleks uhkust tunda Potisepa sõnul Rakvere üle ning head joogipoolist pakub Eesti tootjatest Alecoq, Saku ja Liviko.