Puder moosisilmaga ja kõrvale klaas piima.
Puder: tatra, hirsi, 7-vilja, 4-vilja, rukki, rukkijahu jne. Variante on väga palju ja kõik nad on väga head. Peaaegu täiuslik hommikusöök.

Naturaalne müsli. Selle puhul tuleks hoolikalt pakendilt infot lugeda. Paljud reklaamitakse välja kui ülitervislikud, kuid tegelikult sisaldavad väga palju suhkrut. Kuid on ka tõesti tervislikke ja naturaalseid müslisid. Kui neid näiteks biojogurti või keefiriga segada saab lihtsalt tõeliselt maitsva, tervisliku ja kiire hommikusöögi.

Võileib. Võileivad on klassikaline hommikusöök. Oluline on süüa tervsilikke toiduaineid. Täisteraleib/sai, õhukese sulajuustukihiga on suurepärane hommikusöök. Leib või ja vorstiga pole aga väga hea valik. See sisaldab palju varjatud rasva, kuid hommikul rasvaga liialdada ei maksa.

Kukkel. Kukleid on väga erinevaid. Täisterakukkel on hommikusöögiks väga hea. Selle võib kas või tee peale kaasa võtta. Ohtra glasuuri ja tuhksuhruga kuklid pole aga hea valik.

Klassikalised pannkoogid moosiga sobivad hommikusöögiks imehästi.

Kartuli- ja pastatoidud. Näiteks eelmisest päevast üle jäänud kartuli- või pastatoit soojendatult on suurepärane.

Banaan on suurepärane valik. Banaani soovitatakse eriti neile, kes üldiselt hommikusöögist kuuldagi ei taha.

Smuuti. Puuvili ja jorgurt püreestatud saumikseriga. Kui siia sisse raputada ka pisut müslit või võtta kõrvale üks täisterakukkel, on see väga tervislik hommikusöök.

Allikas: tervislik.net