Ettevõtja saab ise langetada otsuseid ning vastutada oma vigade eest. „See on inimesele lihtsam kui vaadata kõrvalt, kui rumal on ülemus, aga midagi teha ei saa,“ lausus Korobeinik.

Korobeniku hinnangul võiks igaüks mingis eluetapis ettevõtluskogemust proovida. Seda ei peaks kartma, sest kui tõesti selgub, et see ei sobi, saab alati palgatööle naasta. Traditsioonilises ühiskonnas on ebaõnnestunud ettevõtluskogemus eelis. Eestis see küll niimoodi ei ole ning läbikukkumist CV-sse kirja panna ei taheta, kuid Korobeiniku sõnul on ka ebaõnnestumine inimese enda jaoks eelis.

Marati omanik Kristi Täht märkis, et kuigi väidetakse, et ettevõtlus on riskantne ja palgatöö justkui turvaline, siis tekib küsimus, kui turvaline palgatöö tegelikult on. „Täna sa meeldid ülemusele, aga homme võib-olla enam mitte. Ning ülehomme tuleb keegi, kes teeb paremini ja sulle öeldakse, et mine ära,“ kirjeldas ta olukorda.

Täispikka ülekannet Ajujahi inspiratsiooniüritusest, kus Ajujahi vilistlased ja žüriiliikmed oma suurematest läbikukkumistest rääkisid, saab vaadata siit.