Nimelt oli ettevõte Ajujahil lubanud, et finaaliks pannakse esimene parkla püsti. Et sündmus ikka uhkem oleks, otsustati kohale kutsuda ka meedia esindajad eesotsas televisiooniga.

Paraku, nagu ikka sellistel puhkudel, jäi aega napiks ning parkla saadi püsti alles esitluspäeva hommikuks. „Eufooria oli nii suur, et unustasime testida, kas toode ikka töötab,“ rääkis Moses.

Kui ajakirjanikud juba kõik kohal olid, otsustas Moses vaikselt seadet kontrollida. Telefon oli tumm…

„Olukorras, kus oli vaja ajakirjanikele presenteerida nutikat jalgratta parklat, oli meil hunnik lolli rauda,“ kirjeldas Moses toonast olukorda. „Siis oli küll tunne, et silme ees hakkas mustaks minema ja mõtlesin, et maapind palun avane,“ rääkis Moses.

Tema õnneks lõppeks kõik hästi. Kuna toode oli selline, et ajakirjanikud ei saanud toimimisest täpselt aru, tundus õhtul uudistest vaadates kõik toimivat.

Praegu tegutseb Bikeep lisaks Eestile veel neljas riigis. Põhifookus on USAs. Sinna suudeti Mosese sõnul murda suure vaevaga, turu suureks plussiks on see, et lisaks toote hinnale väärtustatakse ka selle pakutavat lisandväärtust.

Täispikka ülekannet Ajujahi inspiratsiooniüritusest, kus Ajujahi vilistlased ja žüriiliikmed oma suurematest läbikukkumistest rääkisid, saab vaadata siit.