Väikseim odavkorter asub Tallinnas Puhangu tänaval Stroomi ranna lähedal. Selle üüritav pind on 13 ruutmeetrit ning korter koosneb ühest toast ning wc-duširuumist. Korteris kööki pole. Asub ühiselamutüüpi majas, kus kõik koridorid ohutuse mõttes lukustatakse.

Taolise 13ruutmeetrise korteri eest tuleb ühes kuus välja käia 125 eurot ning lisaks kommunaalkulud, mis võivad talvel ulatuda lausa 70 euroni. Taolisele tillukesele üürikorterile huvilisi maakleri sõnul jätkub ning vaid mõni päev pärast Delfi külastust leiti korterisse üürnik.

„Selliste ühiselamutüüpi majade 1-toalised korterid on populaarsed, nende korterite vastu tuntakse alati huvi,“ ütles maakler.

Vaata, milline näeb välja 13ruutmeetrine korter, mis on Tallinnas üürnike seas väga nõutud:
Vaata pilte korterist:
Teine Tallinna üürikorter, mida Delfi vaatamas käis, oli aga täielik vastand esimesele. Korter asus Kadrioru piiril Faehlmanni tänava alguses. Korteri üldpind on 165 ruutmeetrit (elamispind sellest 130 ruutmeetrit) ning selle eest tuleb ühes kuus maksta 1290 eurot pluss kommunaalkulud, mille suurust ei soovitud avaldada.

See korter on olnud üüriturul ligi kolm kuud, kuna kalli hinna tõttu ei ole leitud sobilikku üürijat. Korter on läbi kahe korruse. Esimesel korrusel avar elutuba avatud köögiga, eraldi sissekõnnitav garderoob ning tualettruum. Köögis nii gaasipliit kui grill. Teisel korrusel kaks eraldi magamistuba ning eraldi suur trepihall. Suuremal magamistoal jällegi sissekõnnitav garderoob.

Korter asub katuse all, seega on seal katuseaknad. Teisel korrusel on duširuum wc-ga. Maakleri sõnul teeb selle korteri eriliseks laes asetsevad puittalad ning laudpõrandad kogu korteris.

„Kuna korteris on gaasiküte ja enda gaasimõõdik, siis maksab klient ainult enda tarbitud gaasi eest, mitte ei jagata ruutmeetri arvu vahel nagu tavaliselt tehakse. Lisaks on korteril eraldi sissepääs ja seetõttu on see privaatne, naabreid peaaegu ei näegi.“

Vaata, milline näeb välja 1290 eurot kuus maksev korter:
Vaata pilte korterist: