Nädal saab alguse ettevõtluspäevaga „Äri teevad inimesed“, mille peaesinejateks on koolitajad Harald Lepisk ja Puidet. Üritusel jagavad oma kogemusi ka kohalikud ettevõtjad Kait Lukka (BHC AS, Viljandi Lennukitehas MTÜ), Peter Paul Wüthrich (Võhma Küünlavabrik) ja Arno Kütt (AS Cleveron).

Lõppuklasside noored on oodatud teisipäeval, 6. oktoobril toimuvale õppeaasta ettevõtlikkusprogrammi avasündmusele. Koos lükatakse hoog sisse ettevõtlushooajale, mis tipneb ettevõtlikkusprojektide võistlusega järgmise aasta kevadel. Samuti tasub noortel silm peal hoida 7. oktoobri üritustel, mis keskenduvad ettevõtluse sotsiaalsele poolele.

Neljapäev, 8. oktoober on pühendatud maaettevõtlusele. Maaelu Edendamise Sihtasutus ja EMÜ Polli Aiandusinstituut korraldavad ühise maaettevõtjatele suunatud päeva Pollis, kus muuhulgas räägitakse maaelu nõuandesüsteemis läbiviidud uuendustest.

Tegutsevale ettevõtjale on eelkõige suunatud reedesed seminarid, kus keskendutakse tulevikule, ekspordile ja uutele turgudele, tootearendusele ning tootlikkuse efektiivistamisele. Tootmise automatiseerimise teemat lahkab sügavuti esmaspäeval toimuv seminar, mille eestvedajaks on Viljandi linnavalitsus.

Jaga
Kommentaarid